Lokalhistoriskforenings & Aadum sogns Arkiv

Generalforsamling 

 

 

Valg. Af ordstyrer og stemmetæller.
velkommen til Johann Rickers som vil fortælle om sin nye bog, Sahl-et gyldent alter i Vestjylland efter generalforsamling.
På valg er Dagmar Vestergaard, Bodil Kronborg, Bente Jørgensen og Rita Stensgaard.
D. 28. august havde vi historisk gåtur i Aadum by, vi startede ved Dres Krogsgaards hus, som har ligget i kirkediget og det var med Knud Mogensen som guide, han fortalte spændende anekdoter om fra og tilflyttere og vi sluttede ved Villa Cordova, det var interessant og hyggeligt med 60-65 deltagere.
D. 17. oktober havde vi et foredrag om Stednavne, i samarbejde med Hoven og Borris Arkiver, det foregik i ”Samlingsstuen på Hjemmet”, med sprogforsker Peter Gammeltoft fra Københavns universitet, det var en spændende og interessant aften, med ca 70 deltagere.
Den 10. november havde vi Arkivernes dag fra kl.14,00-16,00 med pænt besøg.
Vi har søgt ”Vindmøllefonden” om penge til en projekter, og har fået bevilget 8,000,00 så vi kan vise vores fine gamle billeder på et stort lærred. Og tak til Bent Albertsen for en stor brugt kopimaskine.
Arbejdsplan:
Vi har 171 medlemmer og medlems kort koster 50,00kr. Vi mødes 4-5 stk. hver onsdag eftermiddag og arbejder med arkivalierne og tak til alle i bestyrelsen, det er altid hyggeligt at mødes i Arkivet.